Εφαρμογές

Gigalize

gigalize
Το Gigalize είναι μια νέα ιδέα κοινωνικού δικτύου με στόχο την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών δρώμενων ανάλογα με την απήχηση που έχει το καθένα στους χρήστες.
Η αρχιτεκτονική του συστήματος έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου από την FuzzyBIT, όπως και η πλατφόρμα στην οποία εμφανίζονται και ψηφίζονται η καμπάνιες.

besvges.gr

besvges1 th besvges2 th    
Η σελίδα BesVges απευθύνεται σε εκείνους που προτιμούν να κάνουν κρατήσεις σε νυχτερινά μαγαζιά από την άνεση του υπολογιστή τους και να επιβραβεύονται για αυτό!
Η εταιρία μας ανέλαβε να υλοποιήσει το σύστημα κρατήσεων και επιβραβεύσεων καθώς και το διαχειριστικό κομμάτι τους.

BETVOLUTION - Social Bet Aggregator

betvolution bet aggregator1 th betvolution bet aggregator2 th betvolution bet aggregator3 th betvolution bet aggregator4 th
Η εφαρμογή BETVOLUTION αποτελεί έναν συναθροιστή στοιχημάτων (bet aggregator) όπου εμφανίζονται οι καλύτερες αποδόσεις για κάθε αγώνα.
Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να παράγουν και να αποθηκεύσουν το δικό τους κουπόνι, να δουν, να συγκρίνουν και να σχολιάσουν αποτελέσματα, να "ακολουθήσουν"(follow) άλλους χρήστες, αλλά και να συναγωνιστούν σε μια εικονική βαθμολόγηση με βάση τις επιδόσεις τους.

Ψηφιακή Πλατφόρμα ΙΣΕΤ

iset platform th iset platform th iset platform th iset platform th
Η υλοποίηση της Ψηφιακής Πλατφόρμας του ΙΣΕΤ έχει σαν στόχο την προβολή ενός μερους του πλούσιου Αρχείου που διατηρεί το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης.
Η πλατφόρμα, η οποία ενημερώνεται συνεχώς, συνδυάζει με έυκολο και απλό τρόπο την οντότητα του κάθε Καλλιτέχνη με τα έργα του και τις εκθέσεις του, καθώς και με σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο. Τόσο το περιβάλλον πλοήγησης όσο και το περιεχόμενο είναι σε δύο γλώσσες.

Δίκτυο Ζυγαριών ANEL

anel beehive scales network th anel beehive scales network1 th anel beehive scales network2 th  
Το δίκτυο αποτελείται από δεκάδες ζυγαριές κυψελών, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε επιλεγμένα μέρη ανά την Ελλάδα και παρέχουν καθημερινές μετρήσεις σχετικά με τις κυψέλες, όπως βάρος, υγρασία, θερμοκρασία.